Over ons

Bedrijfsprofiel

Sinds 1972 een begrip, in Nederland, België en Frankrijk

Dams Handel & Transport is opgericht in 1972 door Jos Dams, vader van Richard. Aanvankelijk begon hij met het fokken van kippen en niet veel later startte hij het werk in de fourage. Richard is daar als vanzelf ingerold; het hooi en stro rijden en het vervoer van veevoederproducten zit hem dan ook in het bloed. Richard heeft het bedrijf in 2001 overgenomen, samen met zijn vrouw Suzan.

Ons bedrijf

Inmiddels is Dams Handel & Transport uitgegroeid tot een bedrijf van 25 personen in dienst, 20 vrachtwagens, waarvan 10 trucks met walkingfloor en 10 containerwagens met haakarm en 2 strolegmachines, 14 m3 Vervaet en tractor met 3 asser. Deze is voorzien van AGR – GPS.

De werkwijze van Dams Zundert kenmerkt zich door:
– de kwaliteit van de producten.
– de kennis van ons personeel.
– een goed uitgerust wagenpark.

Al onze activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd.

Onze kracht

De activiteiten van Dams Zundert zijn:

– Fourage
– Loonwerk
– Transport
– Mest

Wij beschikken over de benodigde certificeringen, zoals VKL, GMP- en Secure Feed.

Ruime keuze aan diensten en producten

Bij Dams Handel & Transport bent u aan het juiste adres voor een diversiteit aan diensten en producten! Daarbij staat u als klant centraal en werken wij op kwaliteitsgerichte en voortvarende wijze.

Uw project bespreken?

Met transport, loonwerk en mesthandel leveren wij diensten aan de agrarische sector. Met een uitgebreid wagenpark willen wij u graag van dienst zijn.